Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Workplace Engineer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Amerongen
Spinweb Professional
25 jaar

Onze ICT professional is een enthousiaste dame en heeft ondanks haar jonge leeftijd (24 jaar) al ruime ervaring binnen de IT als Workplace Engineer binnen diverse branches waaronder de overheid, commerciële organisaties en managed services. Zij is meervoudig relevant gecertificeerd met Windows 10, Azure Fundamentals, ITILv4, Microsoft 365 Fundamentals (MS-900), Informatie Beveiliging Outlook 2016, AVG, ITSM, Citrix en Windows Operating System Fundamentals (MTA).  

Onze ICT professional is het best te omschrijven als betrouwbaar, vriendelijk, optimistisch en klantgericht, die altijd klaar staat voor een ander. Ze is zeer doelgericht en houd van aanpakken. Daarnaast ben is ze creatief en vindt ze het leuk om in een team te werken. Tevens kan zij prima zelfstandig functioneren en wil ze graag wat extra’s brengen voor de organisatie. Onze ICT professional streeft altijd naar de makkelijkste en beste oplossing voor de gebruiker. Ook niet onbelangrijk: ze beschikt over een goede portie humor! Een aanwinst voor iedere IT-afdeling of organisatie, als professional maar ook als persoon. 

Functie

Ondersteuner

Kennisgebieden

Managed services
System security
Servicedesk
GDPR (AVG)
Other
Service management

Vaardigheden

Algemeen
Development

Methoden

Software Development Process
Beheer

Certificaten


The Solutionz Group

Utrecht
Savannahweg 60
3542 AW

Neem contact op