Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Information Security Officer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Lelystad
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Onze ICT professional heeft een brede ervaring in de informatiebeveiliging en specifieker ook in IT- security architectuur, zijn achtergrond ligt qua zwaartepunt van kennis en kunde in de beveiliging van ICT-infrastructuren. Zijn brede kennis en ervaring worden bevestigd door verschillende certificeringen, waaronder CISM, CISSP, CCSP, ISO27005 Risk Manager,CISA, TOGAF, ITIL en PRINCE2. Daarnaast is Onze ICT professional HBO geschoold en afgestudeerd in Analytische Chemie. Opdrachtgevers en collega’s omschrijven Onze ICT professional als een rustige professional met de eigenschappen integer, verantwoordelijk, klantgericht, zorgvuldig en flexibel.

 

Onze ICT professional ontwikkelt graag zijn kennis en kunde in de praktijk, ondersteund met de nodige (zelf)studie. Hij heeft de ambitie om door te groeien tot sparringpartner op strategisch niveau als information security architect of vergelijkbaar. Zijn huidige werkveld ligt meer op tactisch en soms zelfs operationeel vlak.

 

Onze ICT professional is een zeer betrokken en loyale medewerker. Hij staat voor zijn oplossing en is ook bereid deze in detail te specificeren. Hierbij vindt hij het belangrijk dat de details en inhoud daadwerkelijk ergens toe bijdragen. Hij functioneert dus prima op elk vlak binnen de organisatie en weet tussen de verschillende levels vertaalslagen te maken en deze in heldere taal uit te leggen. Winstbejag is daarbij voor hem niet een belangrijke graadmeter. Maatschappelijk verantwoord de techniek inzetten om een langere termijn doelstelling of een visie te realiseren met een toegewijd team is voor Onze ICT professional een ideale omgeving. Als de druk toeneemt zoekt Onze ICT professional graag de samenwerking en zal hij in overleg met sparringpartners samen de juiste richting bepalen en afstemmen.

Onze ICT professional is een serieuze informatiebeveiligingsprofessional. Hij is trots op hetgeen hij bereikt heeft bij het Flevoziekenhuis en bij CCV. Binnen het Flevoziekenhuis heeft hij informatiebeveiliging goed op de kaart gezet, zonder het belang van de patiënt en de medewerker uit het oog te verliezen. Binnen CCV heeft hij een leidende rol gehad in de implementatie van een ISO 27001 ISMS, wat bekroond is met een certificering. Onze ICT professional hecht waarde aan het continu verbeteren van informatiebeveiliging en ook van zichzelf

 

Functie

Tester

Kennisgebieden

ISMS
Vulnerability management
System security
GDPR (AVG)
Riskmanagement
SSO
MDM
Cybersecurity
OSS
Data en Informatie
Insurance
Servicedesk

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
Beheer

Certificaten

Certificeringen Cisco

Persoonlijke eigenschappen

Informatieanalyse

Ventus

Rijswijk
Laan van Oversteen 2
2289 CX

Neem contact op