Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Senior Netwerkbeheerder met ervaring van Microsoft Azure, Citrix Netscaler, communicatief sterk

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Hasselt
Spinweb Professional
42 jaar

Onze ICT professional is een vlotte, sympathieke en communicatieve IT Professional die afgelopen jaren heeft gewerkt als Netwerk Consultant / Infrastructuur specialist / Azure DevOps Engineer (nadruk ligt op netwerken). Hij is allround en beheerst ook diepgang in de verschillende onderdelen. Onze ICT professional is gericht op het oplossen van problemen. Hij is daarin gedreven en onderzoekend. Doordat hij ook nieuwsgierig is, maakt hij nieuwe omgeving zich snel eigen.

Hij heeft certificeringen op het gebied van Cisco zoals CCNA/CCSA, maar ook Microsoft MCSE. Momenteel is hij bezig met Azure.

Samenvatting: Netwerken: Cisco, Checkpoint, Fortinet   / Storage producten (HP/Dell) / Systemen: Windows, Citrix (netscaler), VMware

Functie

Kennisgebieden

System security
Servicedesk
Managed services
Development

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
Beheer

Certificaten

Certificeringen Cisco

AnyLinQ

's-Hertogenbosch
Veemarktkade 8
5222 AE

Neem contact op