Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Informatie Applicatie Architect

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Regio Amsterdam, Randstad
Spinweb Professional
58 jaar

Met een mix van inspanning en humor kom ik het beste tot mijn recht in een omgeving waar oplossings-en resultaatgerichtheid bij elkaar komen. In mijn rol als architect en consultant en met mijn ruime ervaring, begrijp ik als geen ander het belang van een goede samenwerking tussen business en IT. Een analyserende en adviserende rol die in het teken staat van mensenwerk.

Ik ben iemand die de samenhang tussen doelstelling, proces, informatievoorziening en onderliggende applicaties weet te vertalen in ontwerpdocumenten van startarchitectuur tot functioneel ontwerp, binnen de architectuurkaders en uiteraard met inbegrip van consequentiestudie (SCOPAFIJTH) en kosten/baten.

Een adviseur die de synergie zoekt in multidisciplinair agile werkende teams, en ook de vinger aan de pols houdt van het informatiebeheer. Iemand die weet hoe de informatiehuishouding is te beheren, hiervoor de beleidsdocumenten kan opstellen en dit beleid kan bewaken.

Ik heb deze rollen afgelopen jaren uitgevoerd bij woningcorporatie Ymere. Daar heb ik mij o.a. bezig gehouden met informatiebeleid, procesverbeteringen in samenhang met rationalisatie van het applicatielandschap en ketenintegratie en master data management. In die rollen heb ik uitgebreide ervaring met het opstellen van (informatie)beleidsdocumenten, startarchitecturen, globaal ontwerp, functioneel ontwerp, impactanalyse, dataspecificaties, acceptatiecriteria tot testscenario’s. Ook was ik betrokken bij de specificatie van de CORA, de Corporatie Referentie Architectuur welke is geënt op de overheidsarchitecturen GEMMA en NORA en zijdelings betrokken bij de VERA, de Volkshuisvesting Enterprise Referentie Architectuur (de CORA is gericht op de processen en informatie; de VERA is gericht op de gegevensdomeinen, data georiënteerde service definities en koppelvlakken

Functie

Beheerder

Kennisgebieden

Process analysis
Development
Commerce
NORA
GEMMA
GDPR (AVG)
Business Analysis
Requirements engineering
System security
Process management

Vaardigheden

Methoden

Design Pattern
Testing
Lean manufacturing

Certificaten

Persoonlijke eigenschappen

Informatieanalyse

BrainCap ICT professionals BV

Wormer Noord-Holland
Veerdijk 40L
1531 MS

Neem contact op