Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Senior/Lead Fullstack .Net Developer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


's-Gravendeel
Spinweb Professional
33 jaar

Onze ICT professional is een gedreven Senior/Lead fullstack ontwikkelaar die in verschillende talen kan ontwikkelen, met een sterke focus op C#.NET. Hij is communicatief sterk, past goed binnen een team en durft sturing te geven wanneer nodig.  Als ontwikkelaar heeft hij ervaring opgedaan met o.a. de ontwikkeltools en -talen Visual Studio, ASP.NET, .NET Core, C# WebApi, Azure, CI/CD, MVC, SQL Server, HTML/ CSS, XML, JSON en Entity Framework/Core.  Daarnaast heeft hij ook ervaring met JavaScript, Bootstrap en Angular 2+  (6 en 8), Typescript en Node.JS.

Onze ICT professional is inzetbaar op projecten van a-z. Hij is in staat om een applicatie vanaf scratch te bouwen en kan zich ook goed zijn weg vinden in bestaande software en deze door ontwikkelen. 

Functie

Kennisgebieden

Development
SSO
Insurance
Middleware
Servicedesk
Application management
Testing

Vaardigheden

Technieken
Web services

Methoden

Design Patterns

Developers House

Rhoon
Anthony van Hobokenstraat 7
3161 KR

Neem contact op