Uw netwerk voor succesvol detacheren!

OptimaData

Naarden
IJsselmeerweg 1
1411 AA

Neem contact op

Senior SQL Server DBA

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Almere
Dimitri
42 jaar

Beschikbaar voor 16 tot 32 uur per week.

Als ervaren IT-professional heb ik me zowel vanuit de consultancy als vanuit een lijnorganisatie gespecialiseerd tot ervaren SQL Server en Azure DBA. Gestart als DBA in 2007 na een geruime tijd als allround support engineer heb ik ruime ervaring opgedaan met de bouw, implementatie en het beheer van grote, complexe systemen met SQL Server als database platform waaronder ook in Azure. Hierbij heb ik als SQL Server DBA en SQL Server / Azure specialist diepgaande en specialistische kennis opgebouwd van het MS SQL Server platform die ik dagelijks met veel enthousiasme en gedrevenheid inzet. Ik heb veel ervaring met complexe query tuning en uiteraard optimalisatie in het algemeen. Verder heb ik een bewezen trackrecord in geslaagde migraties.

Mijn visie is in elke omgeving te komen tot een voornamelijk geautomatiseerd primair beheerproces. Ik zal bewezen best-practices toepassen om tot bijna volledig automated support en beheer te komen. Ik heb veel ervaring met automatisering scripts.

Trefwoorden:  weloverwogen, beminnelijk, betrouwbaar, volhardend, kan goed luisteren, aardig, weetgierig, communicatief, prestatiegericht, overtuigend, verbaal, vastberaden, wilskrachtig en onafhankelijk.

Specialismen:

MS SQL Server, Azure SQL, Oracle

Functie

Verkoper

Kennisgebieden

Data en Informatie
Servicedesk
Managed services

Vaardigheden

Methoden

Beheer

Certificaten

Certificeringen Oracle