Uw netwerk voor succesvol detacheren!

4Minds

Houten
Duwboot 1a
3991CD

Neem contact op

Infrastructure Administrator

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Nederland
Robert Hoekwater
leeftijd onbekend

Robert is een ICT professional in hart en nieren, die ruimschoots zowel als Systeembeheerder en als Infra Specialist zijn sporen in de ICT heeft verdiend. Hij heeft een helikopterview en beschikt over diepgaande kennis van de meest actuele en relevante methodes, technieken en standaarden in de ICT. Hij is zeer dienstverlenend ingesteld en goed in het helder krijgen van problemen om deze op een gestructureerde en passende manier aan te pakken en op te lossen.

Hij is erg gemotiveerd, heeft een actieve houding en is analytisch en communicatief zeer vaardig. Eigenschappen zoals betrouwbaarheid, flexibiliteit, accuraatheid, pro-activiteit en gedrevenheid zijn bij uitstek op hem van toepassing. Daarbij is Robert erg leergierig, staat hij open voor nieuwe dingen en weet hij wat aanpakken is. Mede door deze eigenschap is hij op de hoogte van de allerlaatste vernieuwingen in ICT.

Robert acteert, afhankelijk van de gevraagde skillset op medior tot senior niveau. Hij excelleert zowel in een zelfstandige rol maar is eveneens een uitstekende teamworker. Hij wordt door klanten geroemd om zijn meedenken, professionaliteit, technische kennis en gedrevenheid.

Robert is daarmee een waardevolle kracht in elk team. Hij is goed gecertificeerd (Microsoft, Azure, Cohesity, VMware etc.) en beschikt over uitstekende kennis van o.a. Microsoft Server 2019, 2016 / 2012 / 2008, VMware, Hyper-V, Hyperconverged Infrastructure (Cohesity, Cisco UCS), Linux, Citrix, SQL Server, Exchange, Office, Veeam, storage, breed scala aan hardware etc.

Robert is mobiel (leaseauto) en gewend om te reizen.

Functie

Verkoper
Tester

Kennisgebieden

MDM
HCI
Servicedesk
Commerce
System security
IT Infrastructure
Device Management
HRM
Development
Testing
EAS
Cybersecurity
Managed services
Application management

Vaardigheden

Web services
Technieken

Methoden

Software Development Process
Beheer
Testing

Certificaten

VMware Inc