Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Talent Providers b.v.

Den Haag
Gevers Deynootplein
2586 CR

Neem contact op

Projectleider

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Baarn
Thorsten Seleski
22 jaar

Thorsten Seleski's profiel is uitstekend geschikt voor de rol van Projectondersteuner Particuliere Ruimtelijke Plannen bij de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Zijn achtergrond als Projectmanager Bedrijfsvoering en Juridisch Adviseur, gecombineerd met zijn expertise in Agile, Lean & Scrum, sluit naadloos aan bij de dynamiek van de projectondersteuning. De rol vereist een hoge mate van organisatorische vaardigheden en een diep begrip van projectmanagement, wat overeenkomt met Thorsten's ervaring met het leiden van teams en het optimaliseren van processen.

Zijn kennis van Microsoft Office, inclusief Teams, Visio, Excel, Word en PowerPoint, stelt hem in staat om de administratieve taken efficiënt uit te voeren. Zijn ervaring als secretaris van vergaderingen en zijn rol bij productlanceringen tonen zijn bekwaamheid in het beheren van complexe projecten en het waarborgen van communicatie tussen verschillende stakeholders. Bovendien weerspiegelt zijn rol bij Propchain zijn vermogen om strategieën te ontwikkelen en productkwaliteit te bewaken, een essentiële vaardigheid voor deze functie.

Thorsten's analytische vermogen, leiderschapskwaliteiten en ervaring met digitale innovatie zullen van grote waarde zijn bij het ondersteunen van ruimtelijke projecten en het navigeren door de ambtelijke, politieke en bestuurlijke landschappen van de gemeente. Zijn MBO+/HBO werk- en denkniveau, gecombineerd met zijn klant- en kwaliteitsgerichte instelling, maken hem een ideale kandidaat voor deze functie.

Uurtarief: €85,- per uur
Beschikbaarheid vanaf nu: 24 uur
Beschikbaarheid vanaf 1 januari: 32 tot 40 uur 

Functie

Starter

Kennisgebieden

Social media
GDPR (AVG)

Vaardigheden

Environments (systems)

Methoden

Software Development Process
Lean manufacturing

Persoonlijke eigenschappen

Conceptueel denken
Analytisch vermogen