Uw netwerk voor succesvol detacheren!

3bird

Oostzaan
Skoon 6B
1511HV

Neem contact op

.NET Developer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Kathmandu
Bibek Ghimire
leeftijd onbekend

Beste Opdrachtgever,

Met veel enthousiasme wil ik u kennis laten maken met Bibek, een bekwame en ervaren .NET ontwikkelaar, die ik met trots aanbeveel voor uw volgende project of opdracht. Mijn naam is Oscar Bout van 3Bird, en ik heb het genoegen gehad om nu al een jaar nauw samen te werken met Bibek. Gedurende deze periode heeft hij consequent zijn waarde bewezen als een onmisbare kracht in elk team.

Een aspect dat Bibek bijzonder maakt, is zijn natuurlijke talent om rust en balans in een team te brengen. Hij is niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een echte teamspeler die collega's ondersteunt en motiveert, wat resulteert in een productievere en positievere werkomgeving voor iedereen.

Ik ben ervan overtuigd dat Bibek een waardevolle toevoeging zal zijn aan uw team en een significante bijdrage kan leveren aan de succesvolle realisatie van uw projecten. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden om Bibek's expertise in te zetten binnen uw organisatie.

Bedankt voor het overwegen van deze aanbeveling. Ik kijk uit naar een kans om dit verder met u te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Oscar Bout 3Bird

Functie

Kennisgebieden

Data en Informatie
Testing
Social media

Vaardigheden

Environments (systems)
Algemeen
Technieken

Methoden

Software Development Process
Design Pattern