Uw netwerk voor succesvol detacheren!

ICTJobhouse BV

Almere
Mandelaplein 1
1314 CG

Neem contact op

Oracle/Cloud DBA

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Epe
Paschal Bonqyu
leeftijd onbekend

Paschal is een nieuwsgierige en leergierige Oracle Professional met expertise in het technische beheer van oracle database omgeving en uitgebreide kennis in Cloud technologieën, waaronder Oracle Cloud Infrastructure (OCI) en Microsoft Azure. Hij maak gebruik van 5 + jaar ervaring om ervoor te zorgen dat complexe oracle omgevingen goed ingericht zijn en draaiend gehouden blijven om de klanten en eindegebruikers te voorzien van betrouwbaar, uitbreidbaar, robuust en veilig systeem.

Als DBA, is hij onder andere gespecialiseerd in database Installatie en configuratie, onderhoud, upgrade en implementatie, beschikbaarheid, performance monitoring and tuning, het oplossen van technische problemen (troubleshooting), automation, patching, cloning, scripting, data migration, backup and recovery, space and user management.

Naast technische competenties, heeft hij een sterke analyse vermogen, is flexibel, communicatief sterk, werk goed samen maar kan ook zelfstandig goed functioneren.

Proactief IT Professional die voortdurend onderzoek doet, zichzelf door middel van (zelf-)studie verder wil ontwikkelen en nieuwe technologie toepast in zijn werk.

Functie

Kennisgebieden

System security

Vaardigheden

Netwerken
Middleware

Methoden

Software Development Process
Beheer

Certificaten