Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Timetohire

Rijswijk
Einsteinlaan 8
2289 CC

Neem contact op

Recruitment Specialist - Dave

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Utrecht
Dave Kommers
36 jaar

Als mens sta bekend om mijn vermogen om de meest serieuze situaties om te toveren tot een lachfestijn. Ik ben echte gangmaker en heeft altijd wel een grappig verhaal of een hilarische grap paraat.

Ik ben een gepassioneerde recruiter met jarenlange ervaring in het vinden van de juiste kandidaten voor verschillende bedrijven en organisaties. Met mijn scherpe intuïtie en mijn uitgebreide netwerk weet ik als geen ander de beste talenten te vinden en aan te trekken voor mijn klanten. De afgelopen jaren heb ik mijn ervaring in het publieke domein opgedaan.

Maar ik ben meer dan alleen een succesvolle recruiter. Ik ben ook een echte verbinder die graag samenwerkt met zowel zijn klanten als kandidaten om de perfecte match te creëren. Ik ben betrokken, empathisch en heb oog voor de mens achter het CV. Hierdoor weet ik niet alleen de vaardigheden en ervaring van kandidaten in kaart te brengen, maar ook hun persoonlijkheid en drijfveren.