Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Fikira Flex BV

Alphen aan de Rijn
Leidse Schouw 2
2408 AE

Neem contact op

Workplace specialist

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Dieren
Ron van de Spreng
54 jaar

In de loop der jaren heb ik mezelf weten te ontwikkelen tot een specialist op het gebied van Citrix, Microsoft Windows, Server Based Computing, Desktop (werkplek) Virtualisatie en alles wat daarbij komt kijken. Met ruim 25 jaar aan ICT-ervaring heb ik de afgelopen 14 jaar diverse op Citrix gebaseerde 'Virtualisatie' implementaties uitgevoerd.

Ik hou van uitdagingen en zet me altijd voor de volle 100% in om zo het gewenste resultaat te behalen. Technisch ben ik goed onderlegd en heb ik veel kennis van Citrix, Ivanti (AppSense) UWM en Microsoft. Daarnaast beschik ik over kennis van PowerShell, App-V en virtuele omgevingen binnen VMWare/Hyper-v/Nutanix. Dankzij mijn jarenlange ervaring op zowel client- als serveromgevingen ben ik uitermate geschikt voor het uitvoeren van IT-projecten, de Modern Workplace en derdelijns werkzaamheden.

Mijn ambities liggen bij Ivanti (AppSense), Azure, Citrix, Cloud, Virtualisatie en persoonlijke ontwikkeling.

Als persoon ben ik rustig, enthousiast, werk ik nauwkeurig en heb ik het vermogen om me nieuwe technologieën snel eigen te maken. Mijn passie is om samen met andere mensen aan uitdagende projecten te werken.

Functie

Tester

Kennisgebieden

Desktop virtualization
Patch Management
System security
Servicedesk
End User Computing
MDM
Testing

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
Testing

Certificaten