Uw netwerk voor succesvol detacheren!

ICTJobhouse BV

Almere
Mandelaplein 1
1314 CG

Neem contact op

Full-stack Java Developer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Utrecht
Louis van Schagen
leeftijd onbekend

Louis is een professionele full-stack Java-ontwikkelaar met veel ervaring in de levenscyclus van softwareontwikkeling, bestaande uit planning, analyse, ontwerp en implementatie. Tijdens zijn 25-jarige carrière in de IT-industrie heeft hij vele projecten in uitdagende omgevingen ondersteund. Zoals u kunt zien aan zijn CV voldoet hij volledig aan alle eisen, waardoor wij er zeker van zijn dat hij de perfecte professional is voor uw uitdaging. Hij is gewend om zowel als front-end als back-end developer te werken en onderscheidt zich daarnaast door diverse certificeringen – waaronder het Oracle Certificate for Java Programmer.

 

Louis begon zijn programmeer carrière bij het Aerospace Laboratory met het programmeren van meet- en regelsystemen. In de avonduren behaalde hij zijn HBO-diploma en later ook diverse certificaten op het gebied van Java/informatica.

Functie

Beheerder
Tester
Teamleider

Kennisgebieden

PKI
Development
System security
GIS
Insurance

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
Testing