Uw netwerk voor succesvol detacheren!

ICT Resources

Veenendaal
Suikervat 6
3903 TA

Neem contact op

Functioneel beheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Veenendaal
Bert Blotenburg
61 jaar

Profiel Bert:

Na zijn uitstap naar het bedrijfsleven kwam hij tot de conclusie dat zijn hart ligt bij het functioneel beheer bij een non-profit organisatie en de spil te zijn tussen opdrachtgever, werkvloer, key-users en leveranciers.

De uitdaging om van (n)iets een goed werkend eindproduct te creëren in samenwerking met alle partijen. Door zijn brede achtergrond beweegt Bert zich heel makkelijk tussen de verschillende lagen in de organisatie, zoals bestuur en de ambtenaren en externe partijen en zal altijd in het juiste referentiekader communiceren.

Bert is een energiek, open , sportief en sociaal persoon.

Bert is een vaste medewerker van ICT Resources maar staat wel open voor een detavast constructie ( na 2000 uur inhuur kosteloze overname bespreekbaar  )

Functie

Kennisgebieden

Networking
Application management
Development
Data en Informatie

Vaardigheden

Methoden

Testing

Certificaten

Certificeringen Microsoft