Uw netwerk voor succesvol detacheren!

HappyCustomers

Huizen
Zwaardklamp 7
1271 GK

Neem contact op

Senior supportmedewerker

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Rotterdam
Wim Vreugdenhil
36 jaar

Wim is een jonge enthousiaste engineer. Hij is goed in staat om de vraagstukken van de klant te analyseren en te vertalen naar pakkende oplossingen. Door zijn opleiding Business IT and Management is hij bekend met alle bekende technieken zoals UML en Use-Cases.

Ook heeft Wim zich de afgelopen jaren bezig gehouden met nevenactiviteiten:

STICHTING EASTCOAST BESTUURSLID APRIL 2013- FEBRUARI 2017

De functie als bestuurslid bij Eastcoast Zeist houdt vooral in dat Wim meedenkt over het beleid en mee beslist. Wim is verantwoordelijk voor het goed functioneren van het café en het aansturen van de PR.

VOORZITTER ZATERDAGAVONDBESTUUR MAART 2010 - FEBRUARI 2017

In zijn functie als voorzitter van het zaterdagavondbestuur is hij verantwoordelijk voor het aansturen van de zaterdagavond-bestuursleden. Het bestuur is verantwoordelijk voor het goed organiseren van de café- avond op zaterdagavond. Als voorzitter is hij verantwoordelijk voor het aansturen van de medebestuursleden en voor het aansturen en aannemen van vrijwilligers.

Functie

Kennisgebieden

Development
Servicedesk
Commerce

Vaardigheden

Web services

Methoden

Software Development Process
Beheer

Certificaten