Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Quomplit

Utrecht
Hermelijnvlinderdijk 137
3544ZD

Neem contact op

Functioneel Beheerder met CAK proceskennis en Release Train Engineer (certf.)

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Amsterdam
Said Tarahbi
36 jaar

Said is een  IT professional met IT technisch en functionele kennis als applicatie en functioneel beheerder met ervaring binnen Overheid en Semi Overheid.

Said heeft zowel technisch als functioneel gewerkt met systemen die zijn ondersteunend aan Wet en Regelgeving binnen UWV en ook in de ketenprocessen bijvoorbeeld CAK, Belastingdienst, SVB, Gemeenten, CJIB, Incassobureau’s, Curatoren. Kent de CAK processen zeer goed als verantwoordelijk ketenprocesbeheer ZVW bijdrage, WMO, WLZ van en naar het UWV. Heeft de verantwoordelijkheid gehad bij FAT en GAT testen in het beheerteam in het opstellen van functionele en testrequirements, is communicatief zeer vaardig en schriftelijk uitmuntend en zeer helder.

Said bezit een HBO Pre Master ICT System en Netwerk enigineering en overige BISL en ASL cursussen op IT en technisch systeem en applicatiebeheergebied.ca 4 jaar actief onderdeel geweest van een Veranderteam en Scrum en DEVOPS Team in de T shaped als functioneel en applicatie beheerder voor  techniek (o.a. programma’s , batches), systeem- en functionele acceptatie testen.

Heeft ruim ervaring in de rol als gecertficeerd RTE binnen Overheid en Semi Overheid.Is nu Test – en Releasemanager en heeft daar een sturende rol in op de key users en leveranciers.heeft actieve ervaring met scrumboards, KanBan methode en kent en snapt hele AGILE proces. Betreft ook zijn huidige ervaring als Test & Release coördinator.

Ruime kennis en ervaring van Stand alone, Legacy en Dot.Net applicaties. Ruime achtergrond ervaring als Functioneel en Applicatiebeheerder en databasebeheer. Leest Functioneel en Technische Ontwerpen, Heeft actieve programeer achtergrond en kennis op JAVA taal.

Functie

Tester

Kennisgebieden

IcM
Development
Commerce
Requirements engineering
GDPR (AVG)

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
Testing

Persoonlijke eigenschappen

Informatieanalyse