Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Quomplit

Utrecht
Hermelijnvlinderdijk 137
3544ZD

Neem contact op

Sr. (Cyber) Security Specialist (CISSP, CISM,CISA, NIS2,NIST certf.)

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Amstelveen
Gohkan Dursun
48 jaar

Gohkan is ruim 20 jaar ervaren als Sr. Security Specialist en Riskmanager.Beschikt over belangrijke certificeringen, waaronder CISSP, CISM, CISA en CPDSE, het aantonen van diepgaande expertise op het gebied van informatie- en systeembeveiliging, risicobeoordeling, compliance en incidentbeheer.

Heeft zeer kundig kennis van diverse ISO, (cyber-) security en riskmanagement frameworks en weet deze inhoudelijk in praktijk toe te passen en te implementeren.In zijn expertise is hij in staat technisch advies te geven in de technologische- en financiële sectoren. Bedreven in het leiden van diverse internationale teams, waarbij de nadruk sterk ligt op coaching en kennis delen. Bekend om uitstekende probleemoplossing, onderhandeling en communicatieve vaardigheden, consistent resultaten leveren in omgevingen onder hoge druk en efficiënte, herhaalbare procesimplementaties voor klanten aansturen. 

Functie

Beheerder
Tester
Engineer

Kennisgebieden

ISMS
Cybersecurity
Data en Informatie
System security
Riskmanagement
Other
IcM
Vulnerability management
Testing
GDPR (AVG)
Accessmanagement

Vaardigheden

Netwerken

Methoden

Software Development Process