Uw netwerk voor succesvol detacheren!

ICT Resources

Veenendaal
Suikervat 6
3903 TA

Neem contact op

Zeer ervaren Project-/Test Manager

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Almere
Ludo Morre
63 jaar

Ik ben een ervaren projectmanager, met ervaring in implementatie, release, service delivery, functioneel beheer en test-/kwaliteitsmanagement. Ik heb tevens lijnmanagement ervaring.

Voor het (Scaled) Agile Scrum Framework heb ik ervaring als Product Owner, Scrum Master (gecertificeerd) en met Agile coaching. Mijn loopbaan in de ICT is begonnen in 1980 in diverse technische rollen, voordat ik midden jaren 90 met leidinggevende rollen startte. Ik heb vele projecten geleid met focus op kwaliteit en oplevering binnen de afgesproken tijd en budget. Ik vind de “menselijke factor” één van de meest belangrijke succesfactoren om met mijn team het gewenste doel te bereiken. Mijn communicatieve en leiderschapsvaardigheden zijn sterk, ik heb een heel flexibele instelling en pas me altijd zeer snel aan in nieuwe omgevingen en nieuwe uitdagingen.

Functie

Kennisgebieden

Development
Servicedesk
Consulting

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
Testing

Certificaten