Uw netwerk voor succesvol detacheren!

SkillShift BV

Amsterdam
Damrak 361
1012ZJ

Neem contact op

C# .NET Azure Engineer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Utrecht
Spinweb Professional
30 jaar

Onze ICT professional is een ervaren C# .NET engineer met veel Microsoft Azure ervaring, waarvoor hij 4 certificaten bezit.

Onze ICT professional heeft tot voor kort voor Microsoft zelf gewerkt (via een consultancy), waarvoor hij verschillkende projecten heeft opgezet op Azure cloud met C# .NET (core/6).

Qua database is hij vooral bekend met MS SQL en Azure SQL (inclusief Entity framework) maar ook OracleDB, PostgreSQL en MySQL.

Tevens beschikt hij over frontend ervaring met Blazor, Angular, React en TypeScript/Javascript.

Recent hebben wij Onze ICT professional uit Peru geworven en als kennismigrant samen met zijn vrouw naar Nederland gehaald. Hij verblijft momenteel in een centraal gelegen appartement van ons tot we een opdracht voor hem hebben. Daarna verhuist hij naar vaste woonruimte op een locatie in de buurt van de opdracht.

Hij is dus flexibel in het hele land inzetbaar.

Onze ICT professional is bezig Nederlands te leren en spreekt verder vloeiend Engels en Spaans.

Kan binnen 1 a 2 dagen starten. Detavast bespreekbaar.

Vaardigheden

Environments (systems)
Algemeen
Software