Uw netwerk voor succesvol detacheren!

ICT Resources

Veenendaal
Suikervat 6
3903 TA

Neem contact op

Product Owner & Scrum Master

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Zwolle
Kees De Vries
64 jaar

Profiel

Ik ben een ICT-professional met ruime ervaring in verschillende rollen en branches.

Als Product Owner, Scrum Master, Agile Coach en Test & QA-manager heb ik in verschillende omgevingen gewerkt waardoor ik een goed beeld heb over wat wel en niet werkt en hoe teams en medewerkers opgeleid en gemotiveerd kunnen worden om succesvol in een Agile-omgeving te kunnen werken. Daarom laat ik mij graag inzetten voor het introduceren, optimaliseren en schalen van de Agile manier van werken binnen organisaties.

Naast het bewaken van de kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden heb ik speciale aandacht voor de achterliggende bedrijfsprocessen en de verbeteringen die daar mogelijk zijn, daarvoor maak ik gebruik van mijn kennis en ervaring als Lean Six Sigma Green Belt.

Ik ben analytisch en pragmatisch en in staat om in complexe situaties met een hoge tijdsdruk kwalitatief goede oplossingen te vinden.

Beschikbaar vanaf 1 juli 2024 

Functie

Beheerder
Tester
Coördinator
Teamleider

Kennisgebieden

Development
System security
Servicedesk

Vaardigheden

Netwerken
Databases

Methoden

Testing
Lean manufacturing

Certificaten

ISEB