Uw netwerk voor succesvol detacheren!

NTNT - New Technology Network Team

Rotterdam
Van Nelleweg 1
3044BC

Neem contact op

Microsoftspecialist Azure

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Amsterdam
Bryan Wilson
leeftijd onbekend

Bryan is een enthousiaste, communicatieve en ervaren IT-specialist. Momenteel is hij aan de slag voor Conclusion, waar hij werkt voor het Non Standard Change team. Dit team is verantwoordelijk voor onder andere 3e lijns support voor verschillende klanten zoals Jumbo, Heimans en ProRail. Hij houdt zich bezig met Active Directory, Fileservices, Printing, ADFS, DFS, AADS, Office 365 en Azure. Hij weet de weg binnen een organisatie snel te vinden, maakt zich zaken snel eigen en is van vele markten thuis.

Bryan neemt deel aan de interne CAB meetings en beoordeelt hij change implementatie plannen van interne partijen en collega’s. In zijn voorgaande functies heeft hij als Teamcoördinator binnen de afdeling systeembeheer en als Changemanager gewerkt.

Specialistische operationele functies of leidinggevende functies passen bij Bryan, hij heeft er ruime ervaring mee. Hij is een ware allrounder, zowel op technisch als procesmatig vlak. Ook werkt hij graag projectmatig.

Bryan heeft veel praktische kennis, dat heeft hij met certificeringen bevestigd. Hij is een goed georganiseerde, flexibele, vriendelijke, communicatieve en leergierige collega, die klant- en resultaatgericht werkt.

Functie

Teamleider

Kennisgebieden

System security
Servicedesk
Service management
SSO
PKI
Application management
GDPR (AVG)

Vaardigheden

Middleware

Methoden

Software Development Process

Certificaten

VMware Inc