Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Quomplit

Utrecht
Hermelijnvlinderdijk 137
3544ZD

Neem contact op

Testcoordinator / -manager en Release Train Engineer (certf.)

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Amsterdam
Said Tarahbi
36 jaar

Said is een  IT professional met IT technisch en functionele kennis als applicatie en functioneel beheerder met ervaring binnen Overheid en Semi Overheid.

Said is per direct 16-24 uur beschikbaar, uurtarief 80 eur excl. btw. kan in constructie loondienst of zzp bij Quomplit

Said heeft ruime en inhoudelijke ervaring en expertise in de rol als gecertficeerd RTE binnen Overheid en Semi Overheid.Is nu Test – en Releasemanager en heeft daar een sturende rol in op de key users en leveranciers. heeft actieve ervaring met scrumboards, KanBan methode en kent en snapt hele AGILE proces. Dit betreft ook zijn huidige ervaring als Test & Release coördinator.

Said heeft ervaring binnen AGILE organisaties zowel technisch als functioneel tester en RTE gewerkt met Betaal, Salaris  en Verhaalsystemen mede ondersteunend aan Wet en Regelgeving binnen Overheid zoals UWV en ook in de ketenprocessen bijvoorbeeld CAK, Belastingdienst, SVB, Gemeenten, CJIB, Incassobureau’s, Curatoren. Kent de diverse testtrjecten binnen complexe omgevingen en kan diverse organisatie helpen met zijn inhoudelijk test vakkennis als gecertf. RTE en Testcoordinator. Heeft de verantwoordelijkheid gehad bij FAT en GAT testen in het beheerteam in het opstellen van functionele en testrequirements, is communicatief zeer vaardig en schriftelijk uitmuntend en zeer helder.

Said bezit een afgeronde HBO diploma, en is in bezit van HBO Pre Master ICT System en Netwerk enigineering en overige BISL en ASL cursussen op IT en technisch systeem en applicatiebeheergebied.ca 4 jaar actief onderdeel geweest van een Veranderteam en Scrum en DEVOPS Team in de T shaped als functioneel en applicatie beheerder voor  techniek (o.a. programma’s , batches), systeem- en functionele acceptatie testen.

Said is een gedreven Testmanager/Test Coördinator die verantwoordelijk momenteel binnen Ymere ook verantwoordelijk is voor testen bij de implementatie van projecten en testtrajecten.

Hij is bekend in diverse complexe organisaties zoals met de afdelingen zoals HR, Recruitment en kent de processen van Salarisadministratie en salarisverwerking. Said bezit in houdelijk kennis over regressie- en acceptatietesten gericht opconversie, koppelingen, inrichting, security en performance testen.

Functie

Coördinator

Kennisgebieden

IcM
Development
System security
Commerce
Requirements engineering
GDPR (AVG)

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
Testing

Persoonlijke eigenschappen

Informatieanalyse