Uw netwerk voor succesvol detacheren!

The Solutionz Group

Utrecht
Savannahweg 60
3542 AW

Neem contact op

Infrastructure Engineer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Nieuwegein
Lorenzo S.
26 jaar

Lorenzo is een leergierige en sociale IT Servicedeskmedewerker met ervaring als Systeembeheerder. Zijn passie ligt in het helpen van mensen bij IT-gerelateerde problemen, en niets geeft hem een groter voldaan gevoel dan een klant naar tevredenheid te kunnen helpen.

Met zijn ervaring in verschillende ticketsystemen en tools, waaronder SalesForce, TopDesk, Windows Server 2008/2012/2016, MS Office 2010/2013/2016/365, Ivanti RES, en Active Directory, is hij goed uitgerust om een breed scala aan technische uitdagingen aan te pakken. Zijn sterke sociale vaardigheden stellen hem in staat om effectief te communiceren met klanten en collega's, waardoor hij snel en efficiënt oplossingen kan bieden. Met zijn leergierige instelling is hij altijd klaar om nieuwe technologieën en vaardigheden te leren om zijn dienstverlening te verbeteren.

Functie

Ondersteuner

Kennisgebieden

EAS

Vaardigheden

Web services

Methoden

Beheer

Persoonlijke eigenschappen

Conceptueel denken