Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Caesar Overheid

Utrecht
Janssoniuslaan 80
3528 AJ

Neem contact op

Front-end Ontwikkelaar

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Randstad, Netherlands
Michiel Peters/Front-end Ontwikkelaar
leeftijd onbekend

Als ervaren developer met meer dan 10 jaar ervaring, ben ik gespecialiseerd in het creëren van gebruiksvriendelijke en doelgerichte web-oplossingen. Ik ben gepassioneerd over het begrijpen van de 'Why' achter projecten, wat me helpt om de beste oplossingen te ontwikkelen en deze voortdurend te optimaliseren. Mijn aanpak is altijd gericht op de gebruiker, waarbij ik streef naar een optimale gebruikerservaring. 
In mijn carrière heb ik gewerkt met moderne technologieën zoals Lit, React, AngluarJS, Vue, Sitecore, Umbraco en .NET. Ik heb zowel front-end als backend werkzaamheden uitgevoerd, waarbij ik altijd een pragmatische en doelgerichte aanpak heb gehanteerd. Het werken in internationale teams en het ondersteunen van scrum processen als Scrum Master hebben me geleerd hoe belangrijk samenwerking en teamdynamiek zijn voor het succes van een project.
 

Functie

Kennisgebieden

Data en Informatie

Vaardigheden

Environments (systems)
Algemeen
Technieken

Methoden

Software Development Process
Design Pattern

Persoonlijke eigenschappen

Informatieanalyse