Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Caesar Overheid

Utrecht
Janssoniuslaan 80
3528 AJ

Neem contact op

Java Ontwikkelaar

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Randstad, Netherlands
Mohammed Meziane/Java Ontwikkelaar
leeftijd onbekend

Mohammed heeft meer dan 25 jaar ervaring in software development. De rode draad in mijn gehele CV is softwareontwikkeling. Hierbij heb ik altijd de interesse gehad om vanaf het begin van het traject betrokken te zijn. Het is mijn kracht om naast mijn interesse in architectuur, ontwerpen en het maken van technologie keuzes, ook zelf hands-on te blijven programmeren. 
 
Na veel werkervaring te hebben opgedaan via o.a. Capgemini en Getronics heb ik de afgelopen jaar gewerkt als Software Ontwikkelaar bij Overheid instellingen. Ik heb zich hier met name beziggehouden met software ontwikkeling gebaseerd op Java, Spring Boot Spring MVC en Microservices, CI/CD, Openshift, Docker, Kubernetes. 
 
Mohammed heeft een passie voor het vak van software engineering en vind het geweldig om met een team van professionals te puzzelen tot de meest efficiënte oplossing is gevonden en het systeem werkt. Om zijn kennis op peil te houden volg hij de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet. Geduld, toewijding en gedrevenheid zijn eigenschappen die hem typeren. Ook kan Mohammed goed buiten kaders denken, want alleen dan kun je tot innovatieve oplossingen komen. 
 

Functie

Beheerder
Tester

Kennisgebieden

System security
Development
BRM

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process

Persoonlijke eigenschappen

Probleemanalyse