Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Informatie bedrijven

Spinweb is het platform voor detacheerders. Realtime data over alle open interim aanvragen en het aanbod van interim personeel in dienst bij een detacheerder geven u de juiste informatie voor succesvol detacheren.

 

WAAROM?

- helder inzicht in alle interim aanvragen, in alle branches
- mail-alerts op nieuwe aanvragen voor uw expertise of bankzitters
- return on investment van 14.000 euro bij 1 project (zie tabel rechts)
- altijd kunnen aanbieden (zelf bij eindklant of anders via Spinweb-partner)
- aanvraag direct lezen - niet meer hoppen naar 101 inhuurdesken en opdrachten pagina's 

HOE MEEDOEN?


 

GOLD & SILVER | direct zaken doen zonder tussenschakels

Met een Silver of Gold abonnement krijgt je volledig inzicht in de interim markt. Je kan je beschikbare professionals publiceren, ziet alle aanvragen van de overheid, eindklanten, brokers en dienstverleners en je kan rechtstreeks bij de opdrachtgever aanbieden. Bij iedere aanvraag staat een verwijzing (link) naar de bron. Niemand die er tussen zit. Je bent in full control om zelf zaken te doen en succesvol te zijn in de detachering. Ons verdienmodel is een abonnement.

 

WORD LEVERANCIER | aanbieden via onze broker

Heb je meerdere professionals in loondienst? Dan kan je ook leverancier worden. Het platform kan dan op onze kosten gebruikt worden. De bronnen (linkjes naar inhuurdesk of broker) zijn verborgen en zelf aanvragen en professionals publiceren kan niet. De aanvraag kan je wel lezen. Wil je een medewerker aanbieden op een mooie opdracht? Dan is de afspraak dat je de professional via Flexparency aanbiedt. Dat kan snel en makkelijk via ons platform. Als verlengstuk van je sales, pakken wij dan het aanbiedproces bij de eindklant, inhuurdesk of broker voor je op. Ons verdienmodel is een marge van 5% (met een minimum van 5 euro) op het tarief. 

 

AANVRAGEN VAN KLANTEN UITLICHTEN  

Heeft u een speciale relatie met een bepaalde eindklant? Een gewonnen aanbesteding, een goed netwerk, meerdere professionals al bij de klant ingezet of een raamovereenkomst? Promoot dan uw bedrijf bij hun aanvragen waardoor u meer professionals aangeboden krijgt. U heeft er geen omkijken naar. Uw bedrijf wordt automatisch gekoppeld aan iedere (nieuwe) aanvraag. Kijk voor de actuele tarieven in de tabel hiernaast.

 

VRAGEN? Bel 070 - 362 33 17

Neem voor vragen of advies contact met ons op via ons mailadres "administratie" {at onze url}.

Maak onderdeel uit van ons Netwerk