Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Informatie bedrijven

Spinweb is het platform om vraag & aanbod van gekwalificeerd interim personeel in dienst bij een detacheerder te matchen. Spinweb bestaat alweer meer dan 30 jaar en is exclusief voor detacheerders met eigen professionals in loondienst. Wat we doen voor u?

 

1.   ALLE AANVRAGEN IN DE MARKT

Een compleet, helder beeld van alle interim aanvragen in de markt. Hoe mooi is dat. Op Spinweb vindt u ze. Deze komen van de Spinwebleden, inhuurdesken, overheid, dynamische aankoopsystemen (das), brokers, collega-detacheerders en eindklanten. Zelf aanbieden kan natuurlijk, maar als u niet gekwalificeerd bent bij de opdrachtgever of simpelweg geen tijd heeft, kunt u de kandidaat eenvoudig via ons platform aanbieden. Het biedproces pakken wij dan voor u op!
 

2.   ETALEER UW INTERIM PROFESSIONALS EN OPDRACHTEN

Bankzitters? Niks zo kostbaar als eigen personeel zonder project. Publiceer uw kandidaat in het netwerk en vergroot de kans op een mooie nieuwe opdracht! En heeft u een aanbesteding gewonnen of goede eindklant? Leg de aanvraag dan voor aan de leden voor een fijne samenwerking en meer plaatsingen.
 

3   EVENTS

Spinweb organiseert regelmatig events voor detacheerders. Netwerken in een ontspannen sfeer, kennis opdoen of uzelf presenteren aan uw collega’s, het gebeurt allemaal binnen ons unieke netwerk.


Meedoen? Dat kan al vanaf 150 euro per maand. Meer informatie, neem contact op!