Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Informatie bedrijven

Spinweb is het platform om vraag & aanbod van gekwalificeerd interim personeel in dienst bij een detacheerder te matchen. Spinweb bestaat alweer meer dan 30 jaar en is exclusief voor detacheerders met eigen professionals in loondienst. 
 

HOE MEEDOEN?

 

GOLD & SILVER | direct zaken doen zonder tussenschakels

Met een Silver of Gold abonnement krijgt je volledig inzicht in de interim markt. Je kan je beschikbare professionals publiceren, ziet alle aanvragen van de overheid, eindklanten, brokers en dienstverleners en je kan rechtstreeks bij de opdrachtgever aanbieden. Bij iedere aanvraag staat een verwijzing (link) naar de bron. Niemand die er tussen zit. Je bent in full control om zelf zaken te doen en succesvol te zijn in de detachering. Ons verdienmodel is een abonnement.


WORD LEVERANCIER | aanbieden via onze broker

Heb je meerdere professionals in loondienst? Dan kan je ook leverancier worden. Het platform kan dan op onze kosten gebruikt worden. De bronnen (linkjes naar inhuurdesk of broker) zijn verborgen en zelf aanvragen en professionals publiceren kan niet. De aanvraag kan je wel lezen. Wil je een medewerker aanbieden op een mooie opdracht? Dan is de afspraak dat je de professional via Flexparency aanbiedt. Dat kan snel en makkelijk via ons platform. Als verlengstuk van je sales, pakken wij dan het aanbiedproces bij de eindklant, inhuurdesk of broker voor je op. Ons verdienmodel is een marge van 5 euro per uur. 
 

VRAGEN OF CONTACT - Tel. 070 - 362 33 17
Maak onderdeel uit van ons Netwerk