Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Cisco Netwerk Engineer SDN (QR7979) 


Utrecht
13-12-2020
detachering
12+ mnd
36 uur p.w.
0 euro

Functie: Cisco Netwerk Engineer SDN (QR7979) 
Start: 7-12-2020, 36 uur per week 
Periode: 12 mnd+
Omgeving: Utrecht 

Omschrijving:
Voor onze eindklant in Utrecht zijn wij op zoek naar een ervaren Netwerk Engineer.
Inleiding

Werkzaamheden:
Je wordt als netwerk engineer betrokken bij de transitie om de Implementatie te begeleiden van het huidige netwerk naar het SDN. Het doel is om het team mee te nemen in de veranderingen van de werkzaamheden, te behoeden voor fouten die jij vanuit je kennis en ervaring met SDN meebrengt, en de op te leveren functionaliteiten door de leverancier samen met het team te toetsen.  
Daarnaast wordt je betrokken bij de vervanging de beveiligingscomponenten die worden afgenomen. Je taak hierin is om de vertaling te maken van oud naar nieuw met daarbij de koppeling met het nieuwe SDN.
We verwachten dat je naast de transitie werkzaamheden ook ingezet kan worden voor lopende vraagstukken, changes en incidenten in het bestaande netwerk.

Omgeving:
Wij bieden aan circa 5200 collega's in totaal ongeveer 700 applicaties aan. De werkplekken zijn gevirtualiseerd op basis van Vmware View en zijn 24/7 intern en extern beschikbaar. Voor ontsluiting van alle (circa 80) locaties beschikken we over een eigen glasvezelnetwerk.
Het Windows/Linux applicatie-hosting platform is gevirtualiseerd op basis van Vmware vSphere. In onze private cloud is Selfservice voor het leveren van ICT infrastructuur een speerpunt. In dat kader implementeren we netwerkvirtualisatie, automation en orchestration. Dit doen we met producten NSX, VRA en VRO van Vmware.
We gebruiken oplossingen van Netapp voor de benodigde storage (werkplek en applicatiehosting). Voor database hosting gebruiken we Oracle, MS-SQL en MySQL. Telefonieservices leveren we op basis van een Avaya oplossing gecombineerd met een private en een openbare GSM-oplossing.
Er is een aparte omgeving ingericht voor het beheer van de productieomgeving. Naast de specifieke product tooling zetten we de Microsoft System Center Suite in als enterprise oplossing.

Profiel:
- Aantoonbaar ervaring met SDN (Cisco) en SD-WAN in het bijzonder
- Analytisch vaardig en oplossing gericht
- Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
- Communicatief vaardig, vasthoudend en tactisch

Eisen:
- Aantoonbare ervaring met transities en/of migraties van traditionele netwerken naar SDN. Beschrijf de gevraagde ervaring.
- Je hebt ervaring in het werken in een Agile organisatie, geef concreet aan waaruit die ervaring bestaat.
- CV in het Nederlands (max 4 pagina's)

Wensen:
- Aantoonbaar werk en denkniveau op HBO niveau*
- Gecertificeerd op gebied van Cisco: CCNP Routing & Switching
- Ervaring op gebied van Cisco: CCNP Routing & Switching of hoger (geef aan senior/medior/junior)
- Ervaring met F5, Cisco ASR, Juniper, PaloAlto, Infoblox, ISE (geef aan welke ervaring)
- Je hebt kennis van en ervaring met public cloud. Geef concreet aan waar die ervaring uit bestaat.
- Je hebt aantoonbaar ervaring met SDN van Cisco (Spine-Leaf infrastructuur, ACI controllers, Application Service Engine, InterPOD netwerk, Load balancers, Control-plane nodes, Fabric edge Node, Intermediate Node, Fabric Border Nodes, Fabric Wireless Controller, Identity Service, DNA Automation/Asurance, Fusion Firewall, Netwerk Management & Control Engine) (geef aan senior/medior/junior)
- Je hebt kennis om de vertaling te maken van traditioneel Cisco netwerk naar SDN Cisco netwerk (geef aan senior/medior/junior)
- Je hebt kennis van testen en testprocedures (TMAP-Infrastructuur) (geef aan senior/medior/junior)
- ITIL foundation gecertificeerd en gewerkt in omgeving met ITIL
- Gewerkt in omgeving met ITIL
- Recente ervaring in gelijke rol bij Gemeente Utrecht (max. 2 jaar terug)
- Recente ervaring in gelijke rol bij andere overheid (max 2 jaar terug)
- Je bent in staat om het Agile gedachtengoed en Agile werkwijze uit te dragen in een beheer organisatie
- Je bent in staat om in een zelfsturend team te functioneren
- In je aanpak toon je eigen initiatief, werk je zelfstandig, ben je vasthoudend en tactisch. Je bent communicatief vaardig (in woord en geschrift). Ook ben je analytisch vaardig en oplossingsgericht.
Geef een concreet voorbeeld waaruit bovenstaande blijkt.

Motivatie:
Graag ontvangen wij een zelf geschreven motivatie voor deze opdracht waaruit blijkt waarom je deze opdracht wil uitvoeren en waarom je de beste kandidaat bent.

Referenties:
Voor deze aanvraag ontvangen wij graag twee relevante referenties die door de klant nagebeld mogen worden. Dit mogen geen referenten bij hetzelfde bedrijf zijn,
Je geeft met het indienen van de referenties de klant akkoord om contact op te nemen met de referenten (Bedrijf – Naam contactpersoon – Functie – Telefoonnummer)

Competenties:
In de uitvoering van ons werk staan de vier kernwaarden centraal: open, wendbaar, scherp en betrouwbaar. Ze komen tot uiting in onze heldere afspraken, servicegerichte en flexibele werkhouding, scherpe (financiële) planning en betrouwbare inzet. Van onze medewerkers verwachten we dat ze – vanuit deze kernwaarden - hun persoonlijke vaardigheden en vakkennis verder ontwikkelen.
De afdeling hanteert de kernwaarden (open, wendbaar, scherp en betrouwbaar) en de U-Factor (onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat kunnen werken, verdergaande digitalisering van werkprocessen, ketenvorming en veranderende dienstverlening). Deze kernwaarden zijn het uitgangspunt om te komen tot de gewenste cultuur binnen de afdeling.
De afdeling verwacht van de medewerkers dat zij, ongeacht hun positie in de organisatie, werken in het belang van het grotere geheel van de afdeling en daarvoor brede basisvaardigheden hebben of ontwikkelen en de kennis m.b.t. de specialisatie actueel houden. Van alle medewerkers wordt inzet gevraagd buiten kantoortijden, omdat de ICT dienstverlening 7x24 uur per week geleverd wordt. Groot onderhoud wordt bij voorkeur gepland in het weekend, zodat gebruikers hierdoor zo min mogelijk worden gehinderd

Extra informatie: 
Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen. 
Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening. 

Functie

Kennisgebieden

System security
ISE

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
Beheer
Testing

Certificaten

Reageren?


Heb je nog geen account?
Registreren

Heb je al een account?
Inloggen