Uw netwerk voor succesvol detacheren!
De juiste koers in complexe projecten.
Ventus


Ventus

Rijswijk
Laan van Oversteen 2
2289 CX

Ventus


Rijswijk
50-100 FTE

Ventus IT-professionals ondersteunen al 25 jaar klanten met hun expertise op het gebied van agile werken, projectmanagement, digitale transformatie, IT-management, architectuur, security, netwerken, (automated) testen, data science en software development. Zij doen dat via detachering, op projectbasis of als consultant.

In Nederland opereert Ventus vanuit twee vestigingen. De noordelijke en oostelijke markt bedienen we vanuit Heerenveen en ons kantoor in Rijswijk ondersteunt de rest van Nederland en Europa. Daarnaast heeft Ventus vestigingen in South Burlington (USA) en Gronau (Duitsland).

Met onze kennis, ervaring en inzet zorgen dat IT bijdraagt aan het resultaat van onze klanten. Dat is de missie van Ventus! Om dit te bereiken hebben wij IT-professionals in dienst, die niet alleen het beste uit zichzelf halen, maar ook hun collega’s weten te motiveren, te ondersteunen en te coachen naar succes. Het zijn ondernemende managers, slimme adviseurs en denkende uitvoerders die veel ervaring hebben met complexe en ingrijpende IT-projecten. En omdat ons succes en dat van onze klanten door hen bepaald wordt, zorgen wij goed voor ze. Door persoonlijke aandacht, tal van ontwikkelingsmogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Gepassioneerde specialisten maken het verschil voor Ventus en zorgen dat onze klanten kunnen rekenen op kennis, betrouwbaarheid en realisatiekracht.

“Wij zien bij veel bedrijven een gat tussen strategie en uitvoering. Het ontbreekt organisaties meestal niet aan innovatieve ideeën en slimme plannen. Maar we merken dat er behoefte is aan IT-professionals die de kennis en ervaring hebben om deze ook daadwerkelijk te realiseren. Die vakmensen heeft Ventus in huis! Zij begrijpen de strategie, kunnen deze vertalen naar projecten,geven leiding of zorgen voor concrete uitvoering van de plannen.”

ir. Flip Houtman, oprichter en algemeen directeur van Ventus
Sfeerimpressie Ventus
Bekijk video van Ventus