Uw netwerk voor succesvol detacheren!

ICTJobhouse BV

Almere
Mandelaplein 1
1314 CG

ICTJobhouse BV


Almere
10-20 FTE

ICTJobhouse is de verbinding tussen vraag en aanbod van ICT-professionals met veel kennis en ervaring. Wij zorgen voor de juiste match tussen onze opdrachtgevers en ICTJobhouse professionals om zo het succes voor alle betrokken partijen te maximaliseren.

Onze vijf belangrijkste key-factoren die we continu in ons achterhoofd hebben zijn:

  1. ruimte voor ondernemerschap
  2. gezamenlijke doelstellingen halen
  3. betrokkenheid
  4. transparant
  5. oprecht en betrouwbaar

Zeg wat je doet – doe wat je zegt – kom afspraken na en toon het aan.
Dit zijn de waarden die wij leveren aan onze klanten. Met dit motto committen wij ons om onze verantwoordelijkheid te dragen. En niet alleen bij de aanvang van de relatie, maar ook tijdens de langdurige samenwerking, dit geldt zowel voor onze klanten als voor onze collega’s.

NEN 4400-1 Certificering, G-rekening en SBI codes

Wij zijn sinds 2018 NEN 4400-1 gecertificeerd. Het NEN 4400-1 certificaat is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en (onder)aannemers van werk, ofwel dé Norm van de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Bedrijven die NEN 4400-1 gecertificeerd zijn bewijzen hiermee dat de (personeels)administratie op orde is, de belastingen en sociale verzekeringspremies op tijd worden  betaald en dat de via hen ingehuurde werknemers zijn gerechtigd om in Nederland werk te verrichten.

Door als onderneming/opdrachtgever uitsluitend te werken met organisaties die volgens dé Norm van Stichting Normering Arbeid gecertificeerd zijn, beperkt u deze risico’s en onderstreept u het belang aan fatsoenlijk werkgeverschap en eerlijke concurrentie.
Sfeerimpressie ICTJobhouse BV