Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Working Spirit

Deventer
Keulenstraat 18
7418 ET

Working Spirit


Deventer
50-100 FTE

Wij detacheren IT specialisten.

Of je nu op zoek bent naar extra IT kennis of tijdelijk meer IT capaciteit nodig hebt, wij ondersteunen je graag met de inzet van onze specialisten op het gebied van Development, DevOps & Cloud en Data & Analytics.

Ontwikkeling
We willen impact hebben op de ontwikkeling van onze mensen. Met onze kennis en ervaring bieden wij onze collega’s alle mogelijkheden om hun kennis uit te breiden en zich verder te ontwikkelen. Met Working Spirit Academy ontwikkelen wij nieuw IT talent.

De juiste match
Wij willen impact hebben bij onze klanten. Wij staan voor het maken van de juiste match. Onze kracht zit in het begrijpen van de klant. Wij maken een goede vertaling van klantbehoefte naar de inzet van de juiste IT specialist. Wij besteden daarom veel aandacht aan de relatie met de mensen waarmee wij zaken doen. Hierbij houden we van korte lijnen, heldere communicatie en een directe benadering.

Duurzaamheid
Wij staan voor duurzaamheid. Wij voelen ons verantwoordelijk voor mens en maatschappij. Via de Working Spirit Foundation investeren wij een deel van onze verdiensten in natuur, milieu en duurzaamheid. Door onze collega’s, relaties en opdrachtgevers te betrekken maken wij nog meer impact. Met een #greenspirit investeren wij samen in een duurzame toekomst, zodat wij straks met trots kunnen terugkijken op het verleden.Bekijk video van Working Spirit