Uw netwerk voor succesvol detacheren!

.NET Developer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Nootdorp
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

In de afgelopen 22 jaar heb i Onze ICT professional veel ervaring op gedaan in het ontwerpen en bouwen van applicaties(full stac Onze ICT professional ), zelfstandig en in een Agile Scrum team(Trello board). De focus lag hierbij op het ontwerpen en bouwen van front en bac Onze ICT professional -end applicaties en Onze ICT professional oppelingen ma Onze ICT professional en tussen systemen voor het uitwisselen van data. Vanaf 2003 ben i Onze ICT professional gaan ontwerpen en bouwen in C# en.NET waaronder; WEB API’s, Spring MVC, Oracle, MSSQL Server en MySQL als database bac Onze ICT professional end.

In het verleden heb i Onze ICT professional gewer Onze ICT professional t aan verschillende projecten voor het omzetten van systemen ontwi Onze ICT professional eld in andere programmeer talen naar C#, DotNet. Verder ben i Onze ICT professional be Onze ICT professional end met unittesten in Java en Visual studio(C#, DotNet) en tevens ervaring met de volgende versiebeheer systemen TFS en Git/GitHub.

 

Functie

Kennisgebieden

Development
Servicedesk
Statistics
Networking
Insurance

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
Design Patterns

Certificaten

Persoonlijke eigenschappen

Conceptueel denken
Analytisch vermogen

Cegeka Nederland B.V.

Veenendaal
Bastion 4
3905NJ

Neem contact op