Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Applicatie, databasebeheerder en middleware. Devops ondersteuner

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Alkmaar
Spinweb Professional
58 jaar

Onze ICT professional is een ICT beheerder sinds 1988 met ervaring op het gebied van Progress, Oracle, MS SQL server en Postgres/EDB databases, Redwood Cronacle en JBoss Fuse ESB. Daarnaast is hij bezig zich te bekwamen op het gebied van virtualisatie, Vagrant, Docker, Ansible, Jenkins, ELK (Elastic Search, Logstash en Kibana), Subversion, GIT en bereidt hij zich voor op Oracle 12c en JBoss Middleware.

De laatste jaren is Onze ICT professional voornamelijk ingezet als technisch applicatiebeheerder en Oracle/MS SQL Server/EnterpriseDB (Postgresql)  database administrator. Hierdoor beschikt hij over een brede ervaring in het beheren van applicaties en databases. Zowel op operationeel niveau als participerend in diverse projecten kan hij een goede bijdrage leveren aan de organisatie. Daarnaast haalt hij een stuk voldoening uit de overdracht van opgedane kennis aan collega's om hiermee de kwaliteit binnen de organisatie te verbeteren. Het volgen van ontwikkelingen op het gebied van applicaties en databases ziet hij als een dynamisch proces dat, naast leuk om te doen, een noodzaak is om goed te kunnen beheren.

De omgevingen waar Onze ICT professional tot nu toe veel op heeft gewerkt zijn gebaseerd op Windows, AIX en Linux. Projecten waar hij op dit moment mee bezig is betreffen het inrichten van een nieuwe PostgreSQL (EnterpriseDB) omgevingen bij de Postcodeloterij en efficiency verbetering van bestaande procedures. Hiervoor werkt hij aan bijvoorbeeld het geautomatiseerd verversen van complete acceptatiestraten, bestaande uit datawarehouse omgevingen (Oracle CDC koppelingen met Teradata) PostgreSQL koppelingen met Oracle, stand by databases, applicatie servers, web interfaces met data vanuit productie systemen. Het aanpassen van werkprocedures (wel of niet participerend in Devops teams) met behulp van Ansible doet hij met veel plezier en is in zijn ogen een positieve ontwikkeling waar veel efficiëntie mee te behalen is.

 

 

Met Redwood Cronacle worden diverse scripts, stored procedures en batches voor de planning van processen en het testen van applicaties aangeleverd (of zelf ontwikkeld) en verwerkt. Hiervoor verricht Onze ICT professional voornamelijk het technisch beheer van Cronacle. Bij afwezigheid van zijn collega’s voert Onze ICT professional daarnaast ook functionele implementaties uit.

Naast de standaard activiteiten (beheer, back up en recovery) vindt Onze ICT professional het heel erg belangrijk om open te staan voor vernieuwingen binnen de organisatie en het verbeteren van communicatie op de werkvloer. Als voorbeeld van vernieuwingen noemt hij graag een voorbeeld van de veranderingen binnen de organisatie waar hij op dit moment werkzaam is.

De organisatie gaat van een klassieke beheer organisatie over naar een organisatie met Devops teams om sneller, beter en goedkoper in te springen op de wensen van de klant. Voor Onze ICT professional als beheerder is het hierbij ook belangrijk om tijdens deze transitie het beheer te waarborgen door bijvoorbeeld het gebruik van een service catalogus aan te bieden met daarin verwijzingen naar informatie en documentatie. Pro-actief werken, samenwerken met overige collega’s en een gezonde blik op de toekomst zijn daarom ook zeker onderwerpen die Onze ICT professional bij zijn functie thuis vindt horen.

 

 

Functie

Kennisgebieden

Data en Informatie
Servicedesk
Application management

Vaardigheden

Methoden

Design Patterns
Software Development Process

Persoonlijke eigenschappen


Ventus

Rijswijk
Laan van Oversteen 2
2289 CX

Neem contact op