Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Sr, Functioneel Beheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Dieren
Spinweb Professional
50 jaar

In het begin van mijn loopbaan gaf ik voornamelijk invulling aan technische beheerfuncties. Daar mijn ambitie meer lag bij het coördineren van o.a. projecten, ben ik doorgegroeid naar coördinerende rollen met meer verantwoordelijkheden bij verschillende klanten waarbij ik een schakel was tussen IT en de business. Ik acteer nu in een regie houdende rol waarbij ik de schakel ben tussen IT en de business, voornamelijk op het snijvlak van (applicatie)beheer en functionele ondersteuning.

Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse vaardigheden opgebouwd die mij een goede basis hebben gegeven in de rollen die ik heb vervuld. Zowel bij de rol als de verantwoordelijkheden voel ik mij helemaal in mijn element.

Functie

Kennisgebieden

IcM
Development
Application management
Service management
Release Management

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process

Certificaten

Persoonlijke eigenschappen

Analytisch vermogen

ICT Resources

Veenendaal
Wageningselaan 2
3903 LA

Neem contact op