Uw netwerk voor succesvol detacheren!

PMO, Projectleider, Business Consultant

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Nieuw-Vennep
Spinweb Professional
40 jaar

Onze ICT professional is een kundige, optimistische en pragmatische Projectleider en PMO-er, die zich graag verder ontwikkelt. Hij werkt sinds 2008 in de IT-dienstverlening in diverse rollen. Sterke communicatie en een goed gevoel voor zijn omgeving kenmerken hem en deze kwaliteiten kan hij goed inzetten in complexe en dynamische projectomgevingen. Daarnaast is hij analytisch, gedreven en benadert hij zijn werk zeer professioneel en gestructureerd. Hij is gemotiveerd om zichzelf in te zetten voor het belang van een organisatie en om bij te dragen aan een goede werkomgeving.

In de afgelopen jaren is Onze ICT professional bij verschillende organisaties in uiteenlopend branches - van overheid, tot telecom en industrie - werkzaam geweest. Zijn sensitiviteit stelt hem in staat om in die uiteenlopende omgevingen succesvol te zijn.

Onze ICT professional is sterk in het bijeenbrengen van mensen en het gezamenlijk neerzetten van een resultaat. Hij is organisatorisch goed onderlegd en weet met zijn communicatieve vaardigheden programma’s en organisaties succesvol te faciliteren.

Functie

Beheerder
Teamleider

Kennisgebieden

SSO
IcM
Program management
Servicedesk
Insurance
HRM
Business Analysis
Commerce
Riskmanagement

Vaardigheden

Development

Methoden

Software Development Process
Testing

Ventus

Rijswijk
Laan van Oversteen 2
2289 CX

Neem contact op