Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Managing Consultant

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Kerkrade
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Onze ICT professional is een zeer overtuigende managing consultant op gebied van aansturing, verandering en programma-/projectmanagement met betrekking tot ICT-systemen, -platformen, -diensten, -processen en mensen. 
De afgelopen jaren is Onze ICT professional als (senior) projectmanager verantwoordelijk geweest voor diverse infrastructurele projecten binnen Enterprise-omgevingen zoals Achmea, KPN, ING, ABN AMRO, gemeente Utrecht en ICT NML. Ook grote zakelijke bedrijven als Randstad en Sligro hebben gebruik gemaakt van de diensten van Onze ICT professional .

Onze ICT professional heeft naast projectmanagement ook zijn strepen verdiend in het managen van dedicated externe servicedesk team Onze ICT professional Voor de klant Randstad (iBridge) en ING Nederland en België heeft Onze ICT professional meerdere kwaliteitsverbeteringen doorgevoerd op tal van gebieden. Denk hierbij aan het invoeren en fine-tunen van incident-, problem- en changeprocessen, met als doel het verbeteren van de algemene klanttevredenheid.

Mede door de praktische ITIL-ervaring binnen grote en complexe organisaties beschikt Onze ICT professional over goede skills voor het vinden en volgen van de juiste processen om het doel te bereiken. Zijn ITIL-, Prince2-, IPMA- en Management of Risk-certificaten maken dat Onze ICT professional naast een praktisch sterke projectmanager ook theoretisch goed onderlegd i Onze ICT professional Daarnaast is Onze ICT professional ook SCRUM Product Owner en MSP manager gecertificeerd. 

Onze ICT professional is per 1 juli beschikbaar en zou het liefst in Noord-Brabant, Gelderland of Limburg aan het werk gaan.

Functie

Teamleider
Beheerder

Kennisgebieden

Other
UEM
System security
Managed services
Desktop virtualization
Accessmanagement
Release Management
Device Management
Cybersecurity
MDM

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
M_o_R
Testing

Certificaten


IT-Profile

Veldhoven
Dorpstraat 162
5504 HM

Neem contact op