Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Systeembeheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Zoetermeer
Spinweb Professional
39 jaar

Onze ICT professional is sinds 2007 werkzaam in de IT-sector. In deze periode heeft Onze ICT professional voor diverse werkgevers gewerkt en op basis van detachering bij een groot aantal (internationale) bedrijven opdrachten en projecten uitgevoerd. Onze ICT professional is bekend met hands-on cloud ervaring op het gebied van AWS, Azure en GCP. Verder heeft hij met verschillende producten van AWS gewerkt zoals S3 backup en repositories. Werkzaam geweest met monitoring tools zoals ELK, Grafana en CloudWatch. voor verschillende opdrachtgevers ook ervaring opgedaan op het gebied van Cloud Networking, Security, Operations en Continuity management binnen DR en Back-ups omgevingen.

Onze ICT professional is een ervaren Systeembeheerder met meer dan tien jaar ervaring. Hij heeft zijn kennis opgedaan bij bedrijven als A. Schweitzer Ziekenhuis, RID Utrecht, Magnacura en Cofra Holding B.V. Zijn werkzaamheden bestonden naast het leveren van support aan gemiddeld 700 - 5.000 eindgebruikers, ook uit het oplossen van gecompliceerde serverissues en het uitvoeren van diverse migraties. Tijdens deze opdrachten heeft hij ruime kennis en ervaring opgedaan met Cloudomgevingen, VMware, Commvault, Citrix, Office 365 en o.a. RES Workspace Manager. Momenteel is Onze ICT professional bezig met het behalen van diverse vak gerelateerde certificaten.

Functie

Kennisgebieden

Desktop virtualization
Networking
System security
Application management

Vaardigheden

Web services

Methoden

Software Development Process

Certificaten

VMware Inc

The Solutionz Group

Utrecht
Savannahweg 60
3542 AW

Neem contact op