Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Integratie Developer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Breda
Spinweb Professional
34 jaar

Onze ICT professional is een Integratie Developer met ervaring in development, beheer, testondersteuning, het automatiseren van backorder systemen en migraties.

Hiernaast is Onze ICT professional betrokken geweest bij vele migraties van de Optimum Group en enkele buitenlandse klanten. Dit waren voornamelijk API koppelingen met verschillende systemen. Hierbij werden er zelfstandige microservices geprogrammeerd die voornamelijk service protocollen JSON en REST gebruiken.

Bij zijn vorige opdrachtgever was hij een software engineer en hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de innovatie in het bouwen van web/desktop en telefoonapplicaties. Een voorbeeld van een applicatie is een webportaal waar zowel het bedrijf als de klanten orders kunnen plaatsen en verwerken. Het bedrijf werkte voorheen met orders die via e-mail en telefoon binnenkwamen. Dit werd gedigitaliseerd en geautomatiseerd zodat er efficiënter gewerkt kon worden. Het portaal was gekoppeld aan verschillende leveranciers via een RESTful architect.

Onze ICT professional maakte deel uit van een Scrum team, en had de rol van developer in dat team. Onze ICT professional zorgde voor de softwareontwikkeling op zowel de front end als op de back end. Voor de front end gebruikte hij programmeertalen zoals Angular/Javascript/HTML/CSS om zo de applicatie gebruiksvriendelijk te maken. Voor de backend van de applicatie programmeerde hij in C# en Java. Hierin werden de logica's geprogrammeerd en de koppeling naar een database of een RESTful server. Voor het schrijven van scripts in databases gebruikte hij SQL.

Functie

Kennisgebieden

Development
Data en Informatie
Commerce

Vaardigheden

Technieken
Web services

Methoden

Design Patterns
Testing
Software Development Process
Beheer

Certificaten

Certificeringen Cisco

ViCi Consulting

Breda
Delpratsingel 1
4811 AM

Neem contact op