Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Business Intelligence Consultant

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Den Haag
Spinweb Professional
55 jaar

Onze ICT professional is een zeer ervaren BI Consultant en Rapportage specialist. Hij heeft in zijn IT-loopbaan zeer veel functies bekleed tot op tactisch niveau. Eerst op het gebeid van IT service management, maar de laatste jaren heeft hij zich helemaal gespecialiseerd in Business Intelligence. Naast technische functies op het gebied van rapportage-ontwikkeling kan hij ook breed ingezet worden als consultant op het gebied van beheer, projectleiding, procesinrichting en dergelijke bij alle soorten BI projecten en omgevingen.

Het meest recente project van Onze ICT professional is het helemaal zelfstandig ontwikkelde rapportage omgeving voor TopDesk. Dit is een MS Power BI omgeving die het IT management van grote ondernemingen voorziet van alle management-informatie die nodig is. Vanuit de bron (TOPdesk) is een BI datamodel gemaakt waarop tientallen rapportages en dashboards aangesloten zijn. Met daarbij uitgebreide DAX functionaliteit. Door de combinatie van ITSM en BI ervaring kan hij dit helemaal zelfstandig implementeren bij klanten. Daarnaast heeft Onze ICT professional ook ervaring met het ontwikkelen van financiële- en verkooprapportages in Power BI.

Door zijn ITSM achtergrond weet hij als geen ander dat het luisteren en juist beoordelen van wensen (van zowel van de business als van IT) topprioriteit is bij de invulling van zijn opdrachten.

Kennis:

MS Power BI  //  MS Power Query  //  DAX  //  MS Power Pivot  //  Data Analyse  //  Data (ster)Modellering  //  Report Design  //  Scrum  //  ITIL  //  ITSM  //  BI beheer  //

Functie

Developer

Kennisgebieden

KPI
Process Modeling
Application management
Service management
IT Infrastructure

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
Beheer

Red Data Consultancy B.V.

Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH

Neem contact op