Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Financial/Business Controller/Analist

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Nederland
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Sinds 2001 ben ik als Senior Interim Financial Professional werkzaam in diverse functies als bijv. Projectmanager, Teammanager, Financial/Business Controller/Analist en Management Accountant.
Met mijn ambitieuze persoonlijkheid ben ik altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Deze ontwikkelingen implementeer ik waar mogelijk om zo de prestaties van het team en de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Daarom is een zo groot mogelijk publiek bereiken binnen de organisaties en op een Agile / Lean manier werken niet alleen mijn streven maar ook mijn passie. In de afgelopen jaren heb ik mij kunnen profileren als een sociale, kritische en innovatieve financial met ervaring in Control, Projectmanagement en Risk Management.
Samenwerken en verbinden zijn voor mij de belangrijkste zaken die uiteindelijk het verschil maken. Tenslotte kan ik mezelf omschrijven als stressbestendig, analytisch en een teamplayer met ‘gevoel’ voor de Business.

Functie

Recruiter
Ondersteuner
Beheerder

Kennisgebieden

Riskmanagement
Servicedesk
Commerce
Business Case
KPI
Insurance
Development
OSS

Vaardigheden

Middleware

Methoden

Software Development Process
LEAN

Dignitas B.V.

De Bilt
Groenekanseweg 70
3732 AG

Neem contact op