Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Technisch projectmanager en network engineer voor DC- en applicatiemigraties

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Rohel
Spinweb Professional
52 jaar

Onze ICT professional is een zeer ervaren netwerkengineer en technisch projectmanager die in grote datacenter- en applicatiemigratietrajecten (ook LCM) zijn waarde toevoegt door zijn technische kennis van netwerken, servers, datacenterfacilities, beschikbaarheid en security.

Omdat hij goed af kan stemmen tussen technische specialisten en de business en het management en andersom de business goed begrijpt en hun wensen weer kan vertalen naar techniek, komt hij tot realistische migratiescenario’s en migratieplannen en behaalt hij het gewenste resultaat.

Zijn kracht is dat hij niet alleen de nieuwe infrastructuur kan opbouwen, maar ook de juiste scenario’s kan bepalen om te migreren naar die nieuwe infrastructuur met de bijbehorende randvoorwaarden zoals beschikbaarheid, security, doorlooptijd, risico’s en eisen van de business.

Onze ICT professional presteert het best in omgevingen waar techniek een belangrijke rol speelt in de implementatie of migratie van een veeleisende complexe ICT-infrastructuur ten dienste van (business-) diensten. Dit kan zowel infrastructuur in de cloud als eigen datacenters betreffen.

Onze ICT professional heeft een opleiding HTS elektrotechniek (specialisatie industriële automatisering) en is o.a. gecertificeerd voor PSM1, Digital Transformation Manager, CISSP, Price2 Practitioner en ITIL Foundation.

Functie

Beheerder
Specialist
Medewerker

Kennisgebieden

Low Level Designs
Load balancing
Networking
EAI
System security
Desktop virtualization
Application management
Data en Informatie
Managed services

Vaardigheden

Development

Methoden

Certificaten

VMware Inc

Persoonlijke eigenschappen

Analytisch vermogen
Conceptueel denken

Ventus

Rijswijk
Laan van Oversteen 2
2289 CX

Neem contact op