Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Business Intelligence Consultant

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Den Haag
Spinweb Professional
55 jaar

Onze ICT professional is een zeer ervaren BI Consultant en Rapportage specialist. Hij heeft in zijn IT-loopbaan zeer veel functies bekleed tot op tactisch niveau. Eerst op het gebeid van IT service management, maar de laatste jaren heeft hij zich helemaal gespecialiseerd in Business Intelligence. Naast technische functies op het gebied van rapportage-ontwikkeling kan hij ook breed ingezet worden als consultant op het gebied van beheer, projectleiding, procesinrichting en dergelijke bij alle soorten BI projecten en omgevingen. Onze ICT professional is Microsoft gecertificeerd Data Analyst Associate

In zijn laatste opdracht bij Pink Roccade Local Government heeft Onze ICT professional een volledig nieuwe Power BI omgeving opgezet. Hij heeft hiervoor ook het datamodel ontworpen en veel verschillende bronsystemen zoals SQL-server databases met primaire procesgegevens, financiële gegevens uit AFAS, ITSM-gegevens uit TopDesk en diverse Excel/Sharepoint bestanden aan de omgeving gekoppeld. Het eindresultaat zijn tientallen Power BI rapporten c.q. dashboards en een bijzonder tevreden klant die nu meer inzicht in haar eigen dienstverlening heeft.

Door zijn ITSM achtergrond weet hij als geen ander dat het luisteren en juist beoordelen van wensen (van zowel van de business als van IT) topprioriteit is bij de invulling van zijn opdrachten.

Kennis:

MS Power BI  //  MS Power Query  //  DAX  //  MS Power Pivot  //  Data Analyse  //  Data (ster)Modellering  //  Report Design  //  Scrum  //  ITIL  //  ITSM  //  BI beheer  //

Functie

Developer

Kennisgebieden

KPI
Process Modeling
Application management
Service management

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
Beheer
Testing

Red Data Consultancy B.V.

Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH

Neem contact op