Uw netwerk voor succesvol detacheren!

project manager, transitie manager, interim manager

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Den Haag
Spinweb Professional
leeftijd onbekend

Van oorsprong kom ik uit de techniek en kan hierdoor de vertaling goed maken tussen business en techniek. Ik ben een teamspeler die het beste uit het team wil halen door de talenten van iedereen te verstrekken.

Ik ben sterk analytisch ingesteld en kan de hoofd- en bijzaken goed onderscheiden.

Ik ben inzetbaar als Servicemanager, Projectmanager en Interimmanager. Mijn aanpak is het begeleiden van het proces, met input van de eindklant, opdrachtgever en de overige stakeholders, om te komen tot een gezamenlijke aanpak. Uiteraard ben ik hier, naast het faciliteren, wel sturend in om de grote lijnen te bewaken.

Ik heb een voorkeur voor een dienstverlenende rol, aangezien ik een tevreden eindklant en een tevreden team zeer belangrijk vind en hier de meeste voldoening uithaal.

Functie

Kennisgebieden

GEMMA
Development
Service management
Middleware
Insurance
Accessmanagement
KPI
Business Case
Application management
GDPR (AVG)
Consulting
Contract management

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process
LEAN

Certificaten


XFLP

Ter Aar
Valentijnsingel 19
2461SW

Neem contact op