Uw netwerk voor succesvol detacheren!

UX Designer

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Ridderkerk
Spinweb Professional
34 jaar

Onze ICT professional is een ontwerper met een passie voor Human-centered design, intuitieve en creatieve oplossingen, geweldige gebruikerservaring en oog voor detail. 

Diverse ontwerpprogramma’s zoals Illustrator, Photoshop, Invision, Sketch en Figma hebben geen geheimen meer voor Onze ICT professional . Hij is een kei in het maken van persona’s en user stories en is ook zeer bedreven in het maken van prototypes zowel low- als high fidelity. 

Onze ICT professional gaat graag in gesprek met de business/stakeholder en gebruikt verschillende technieken om de behoefte en wensen van de gebruikers te onderzoeken zoals diepte interviews, heuristic evaluations en observaties. 

Zijn collega’s omschrijven hem als een doorzetter, creatief en een echte teamplayer. Hij heeft reeds ervaring met agile werken in scrum teams.

Functie

Kennisgebieden

Testing
Web Design
Business Case

Vaardigheden

Methoden

Software Development Process

Developers House

Rhoon
Anthony van Hobokenstraat 7
3161 KR

Neem contact op