Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Junior Systeembeheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Helmond
Spinweb Professional
31 jaar

Onze ICT professional is een jonge vader die altijd vrolijk is en in is voor een praatje. Hij is zeer sociaal en oprecht geïnteresseerd in de mensen om hem heen. Onze ICT professional weet zijn ambities heel goed te verwoorden, wat hem betreft gaat hij zich in de toekomst nog verder verdiepen in de techniek op het gebied van systeembeheer. Om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen houdt hij de vernieuwingen hierover nauwlettend in de gaten. Hierdoor en door zijn werkervaring functioneert Onze ICT professional op hbo werk- en denk niveau.

Hij heeft technisch inzicht en ziet de knelpunten binnen de Infrastructuur. Bij zijn laatste opdracht heeft Onze ICT professional de monitoring omgeving opnieuw ingericht. Vanuit zijn signalerende rol heeft hij een voorstel gedaan tot verbetering en hierin goed gekeken naar oplossingen die passen bij de klant, waarna hij ook de implementatie heeft uitgevoerd.

Onze ICT professional is een sparringpartner voor de werkplekbeheerders. De ontwikkelingen van Microsoft en de Modern Workplace oplossing volgt Onze ICT professional op de voet. Hierdoor weet hij hoe deployments in Intune gemaakt worden en hoe de on prem omgeving is ingericht. Hij zorgt ervoor dat de hybride omgevingen optimaal functioneren en eventuele changes niet van invloed zijn op de werking van de omgeving.

Functie

Kennisgebieden

Servicedesk
MDM
System security

Vaardigheden

Web services

Methoden

Certificaten


IT-Profile

Veldhoven
Dorpstraat 162a
5504 HM

Neem contact op