Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Tester

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Utrecht
Joris Driessen
35 jaar

Joris is een toegankelijke man die het glas graag half vol ziet. Met een internationale achtergrond is hij prima in staat zich in te leven in elke omgeving (heeft in Duitsland gewoond). Zijn praktische aanpak en doorzettingsvermogen helpt daar ook bij.  Hij heeft zijn testervaring opgedaan door het testen van een app/ backend, waarbij het vooral gaat om functionele acceptatie testen, performance testen en geautomatiseerde API keten tests (o.a. met Cypress). Daarbij heeft hij regelmatig overleg over requirements en specificaties.

 

Hieronder wat Highlights:

  1. Joris heeft minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van testen
  2. Hij is  ISTQB Certified Tester Foundation Level, Agile en ook nog DevOps (Exin) gecertificeerd.
  3. Hij heeft kennis van en ervaring met regressie- en integratietesten opgezet en uitgevoerd bij Boomerweb en ITZos o.a. met Katalon, Cypress en Postman.
  4. Hij heeft kennis van en ervaring met testautomation bijv. met Cypress, C#, Python, Jmeter, Tosca (is bezig met AS1, AS2, TD1), Katalon en Gherkin zowel bij Boomerweb en ITzos regresietesten opgezet en bij ITzos ook integratie testen opgezet en uitgevoerd.

Functie

Verkoper
Engineer
Beheerder

Kennisgebieden

Testing
System security

Vaardigheden

Databases

Methoden

Software Development Process
Testing
Mind map