Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Ventus

Rijswijk
Laan van Oversteen 2
2289 CX

Neem contact op

Solution Architect/ IT Consultant

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Lelystad
Léon Klerks
47 jaar

IT-architectuur is een enorme passie van Léon. Hij is gestart als helpdeskmedewerker en heeft zich via verschillende bedrijven in 25 jaar tijd doorontwikkeld tot een ervaren IT-architect. Als IT-architect heeft hij ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van zowel nieuwe IT-infrastructuuromgevingen, als aanpassingen in bestaande. Léon is een enorm gedreven en analytisch ingestelde IT-architect/consultant, die met veel enthousiasme en een groot verantwoordelijkheidsgevoel elke opdracht tot een goed resultaat wil en kan brengen.

Door zijn uitgebreide ervaring in diverse technische supportfuncties kan Léon, naast het ontwerpen en uitwerken van de IT-architectuur, ook een bijdrage leveren aan de (pragmatische) realisatie van vraagstukken en oplossingen. Het is Léon dan ook niet vreemd om naast zijn verantwoordelijkheid van IT-architect ook een uitvoerende rol op zich te nemen, zoals die van projectleider, informatiemanager of product owner, en in nauwe samenwerking met de technische teams een belangrijke bijdrage te leveren aan de realisatie van oplossingen.

Léon spreekt en begrijpt de taal van de technisch ingestelde IT-engineers en dankzij zijn studie Bedrijfskundige Informatica is hij ook goed in staat om met de diverse bedrijfsonderdelen van de klant af te stemmen. Léon weet hierdoor een brug te slaan tussen IT en de business en kan dan ook worden beschouwd als een echte teamspeler. 

Léon is Togaf Certified en Archimate Practitioner gecertificeerd en zal binnenkort (fwb/maart'24) zijn Microsoft Certified: Azure Solution Architect Expert behalen.