Uw netwerk voor succesvol detacheren!

The Solutionz Group

Utrecht
Savannahweg 60
3542 AW

Neem contact op

Skilled Servicedesk Medewerker

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Utrecht
Soufiane A.
23 jaar

Soufiane gedijt in ondersteunende rollen waar hij anderen daadwerkelijk kan helpen. Zijn ruimdenkendheid en aanpassingsvermogen stellen hem in staat om zich snel aan te passen aan verschillende situaties en uitdagingen. Hij geniet van het omgaan met klanten en het oplossen van problemen met snelheid, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid. Hij floreert in teamomgevingen en draagt actief bij aan een open en informele sfeer, waardoor hij snel kan groeien en bloeien binnen elk team waar hij deel van uitmaakt.
Soufiane is niet alleen een gepassioneerde professional, maar ook een actieve waterpolospeler die naast zijn BBL-opleiding direct ervaring in de IT heeft opgedaan. Zijn sociale karakter, vriendelijkheid en volwassen houding maken hem een waardevolle aanwinst in zowel professionele als sociale omgevingen. Met een focus op klanttevredenheid en een sterke werkethiek brengt Soufiane niet alleen technische vaardigheden, maar ook een positieve en verbindende energie naar elk team waar hij deel van uitmaakt.

Functie

Developer
Ondersteuner

Kennisgebieden

MDM
Application management
Development
System security

Vaardigheden

Databases
Web services

Certificaten