Uw netwerk voor succesvol detacheren!

BlueDutch B.V.

Rijswijk
Lange Kleiweg 52J
2288GK

Neem contact op

Servicedeskmedewerker/Werkplekbeheerder

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Zoetermeer
Nitesh Gowricharn
32 jaar

Nitesh is een intelligente, enthousiaste en flexibele IT-er die snel zijn plek vindt binnen een team. Hij beschikt over uitgebreide ervaring als doktersassistent en callcentermedewerker, wat heeft bijgedragen aan het versterken van zijn sterke klantgerichte en communicatieve vaardigheden. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor IT, omdat zijn hart bij techniek ligt.

Nitesh is een kritische denker, gedreven en altijd bereid om nieuwe dingen te eigen te maken. Hij vindt het leuk om zijn teamleden te enthousiasmeren om te blijven leren en deelt graag zijn kennis.

HIj heeft recent zijn AZ-104 (Microsoft Azure Administrator) certificering behaald en gaat nu verder met een Azure Expert certificering.

Functie

Verkoper

Kennisgebieden

System security
Servicedesk
Oracle VM VirtualBox
MDM
Service management

Vaardigheden

Web services
Algemeen

Methoden

Software Development Process
Beheer