Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Working Spirit

Deventer
Keulenstraat 18
7418 ET

Neem contact op

Senior Data Analist

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Breedenbroek
Mabel Lips
53 jaar

Ik ben Mabel en mijn kwaliteiten liggen primair op het gebied van Data Analyse. Ik ben inmiddels ruim tien jaar met veel plezier actief in dit werkveld. Data Analyse is in principe altijd de hoofdmoot van mijn activiteiten geweest, maar daarnaast heb ik ook veel gedaan met softwareontwikkeling.

Kwaliteit van het werk staat bij mij centraal en ik heb de sterke wens om het verschil te maken zonder dat ik gestelde doelen uit het oog verlies. Ik ben toegankelijk en mensgericht, waardoor ik mij gemakkelijk op diverse niveaus binnen een organisatie beweeg. Daarnaast heb ik een open stijl van communiceren, luister ik goed en weet naar alle partijen duidelijk te maken waar knelpunten, eisen en wensen liggen.

Ik heb in de loop der jaren veel met techniek gewerkt met als doel om mooie data-analyses en data-tooling te bouwen. Hierbij heb ik veel gehad aan mijn achtergrond als Software Ontwikkelaar, ook op het gebied van ETL-gerelateerde werkzaamheden. Op dit moment ben ik er druk mee bezig om nieuwe (cloud)tooling eigen te maken. Denk hierbij aan: Azure Synapse Analytics, Azure Data Factory, MS Fabric, Databricks en PowerBI. Op de middellange termijn is het mijn wens om door te groeien naar de rol van Data Scientist.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard, doe ik aan bootcamp en survivaltraining. Bovendien hebben mijn man en ik drie fantastische honden waar we de nodige leuke dingen mee doen. Daarnaast hebben wij in 2019 een fantastisch huis gekocht wat we helemaal volledig aan het renoveren zijn. Dit is een geweldig project wat ons tot hoofdaannemer en bouwvakker maakt in de vrije uurtjes. Vaklui aansturen en de afbouw regelen we zelf.

Functie

Kennisgebieden

KPI
Social media
Development
System security
Commerce
Digital Currency

Vaardigheden

Algemeen
Netwerken
Technieken

Methoden

Testing

Persoonlijke eigenschappen

Informatieanalyse