Uw netwerk voor succesvol detacheren!

Developers House

Rhoon
Anthony van Hobokenstraat 7
3161 KR

Neem contact op

.Net Ontwikkelaar

Meer informatie / registreren

Om CV’s van ICT-bedrijven te mogen downloaden heeft u een inlogaccount nodig. Als uw bedrijf of afdeling actief is in consultancy, detachering of inhuur, kunt gratis een gastaccount aanvragen door uw bedrijf te registreren. U kunt uiteraard ook het ICT-bedrijf contacten om het CV op te vragen. Tot Spinweb!


Zetten
Ivan Ivanov
30 jaar

Ivan Ivanov is een gepassioneerde .NET Developer met een voorliefde voor Azure Devops.
Hij heeft ervaring opgedaan in diverse projecten zoals Webapplicaties, API’s ontwikkeling, Mobile applicaties en Cloud. Door de uiteenlopende ervaringen noemt Ivan zich een full-stack ontwikkelaar. Ivan kan software ontwikkelen volgens de Agile (Scrum) ontwikkel methode. Hij heeft de opleiding Informatica voltooid aan Hogeschool Rotterdam en is in het bezit van een Bachelor diploma. Hij heeft ervaring met .NET (C#, HTML, CSS, JavaScript, jQuery, ASP.NET Core 2.2, NUnit tests, SQL Server.) Daarnaast heeft hij ervaring met Java (Postgre SQL, JEE, Hibernate, Spring, Eclipse. 

Zijn collega’s beschrijven hem als creatief en behulpzaam en een persoon die altijd bereid is om anderen te helpen. Ivan beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal. Zijn moedertaal is Bulgaars. De tevredenheid van de klant is één van de belangrijkste aspecten voor Ivan tijdens het ontwikkelen van software. Ivan heeft passie voor reizen over de hele wereld. In zijn vrije tijd houdt Ivan van sporten, muziek en wel eens gamen met vrienden.

Ivan is tevens in het bezit van de certificaten AZ 204 en AZ 400. 

Functie

Kennisgebieden

OSS
Testing

Vaardigheden

Technieken

Methoden

Software Development Process

Certificaten

Certificeringen Oracle
Certificeringen Cisco